Tuesday, October 14, 2008

Syarifah Amani makin berani...






Selepas pelbagai kontroversi yang melanda Syarifah Amani seperti melakonkan watak bercinta dengan pemuda Cina, botak dan sebagainya... kini dia dilihat makin berani!! Terbaru, lakonannya bersama Samuel Rizal dalam filem Sayang You Can Dance, didakwa seperti mengetepikan adat budaya.

Adegan berpeluk dan pergaulan secara bebas seolah-olah menjadi satu tradisi dalam dunia perfileman sekarang hingga memerangkap ramai remaja. Persoalannya, apakah dengan adegan sebegini ia dapat memupuk nilai-nilai murni dalam masyarakat kita?? Apakah Penerbit dan pengarah filem kita sememangnya sudah kekeringan idea??

Tepuk dada, tanya selera!!

Wednesday, September 24, 2008

Sair Does Hoochie Good elma Bl








Selma Blair isn’t exactly what you’d call a classic beauty like say a Scarlett Johansson, but she’s got her own distinct look about her. Here she is on the set of her new TV show Kath and Kim in some hot short shorts and heels. I’ve been hearing for years that television influences today’s youth so hopefully this show will catch on and in a few months girls everywhere will be wearing this kind of hoochie wear. Fingers crossed.

Selma Blair (born June 23, 1972) is an American actress. After numerous supporting roles in the 1990s, she starred in the film Cruel Intentions and the short-lived TV series Zoe, Duncan, Jack and Jane in 1999. She has since had notable roles in Hollywood feature films such as Legally Blonde (2001), The Sweetest Thing (2002), and Hellboy (2004). She will also play the titular role of Kim in the upcoming US remake of the popular Australian sitcom Kath & Kim.

Tuesday, September 16, 2008

Skandal Seks Edison Chen








Aku kenal si mamat edison melalui cerita infernal affair. Best citer tu. Sekali tengok muka dia, ala2 muka budak suci. Skrg baru aku tau perangai dia macam hampeh. Ops...aku dah termencarut. Marah sangat.

Skrg ni tgh hangat kat Hon Kong cerita skandal seks edison chen ni. Dia main gn 6 perempuan yang lainan beb. Mungkin lebih sbb yanggambar yang tersebar hanya 6 org sahaja. 4 darinya adalah selebriti perempuan hong kong. Selebriti laki takder la sbb dia bukan gay.

Hampeh lu edison chen. hampeh lu edison chen. hampeh lu edison chen. hampeh lu edison chen. Huhuhu...

Koran nak tau macam mana gambar ni leh tersebar kepada umum?

Citer dia mcm ni. Tak silap aku, laptop edison chen ni rosak. Jadi dia hantar laptop dia repair. Biasa la kalo dah terkenal, bila hantar laptop repair, bdk2 kat kedai tu pun godek2 la. Nasib bdk2 tu baik sbb dlm hard disk edison chen ni ada lebih 1000 keping gambar lucah dia dgn perempuan2. Apa lagi copy la wei...

Itu la ceritanya, Skrg korang nak tgk gambar2 lucah tu kan? Hehe... so tgk la kat bawah ni. Perhatian kat visitor2 perempuan, gambar bawah ni kira agak lucah gak. Aku tak galakkan

Tuesday, August 5, 2008

ADIK RAJA EMA..??



Apakah benar gadis ini Raja Emey iaitu adik kepada Raja Ema? Jika benar, kasihan arwah ibunya yang meninggal baru-baru ini... ala-ala posing maut tu!!

Apapun, mungkin tujuannya berposing begitu hanya sekadar suka-suka sahaja agaknya... Allahualam!

Thursday, July 31, 2008

AMY DAPAT HADIAH BIRTHDAY RM2.5 JUTA





Nabila dan bakal suaminya…
MAHU tahu siapakah yang mendapat rumah bernilai RM2.5 juta sebagai hadiah hari jadi?

Bukan artis Hollywood, tetapi artis Malaysia yang dikenali sebagai Amy Search.

Itulah kejutan buat media saat menghadiri majlis hari jadi ke-50 rocker tersohor Malaysia ini.
Hal itu didedahkan sendiri oleh isteri Amy, Norish saat Amy sedang sibuk melayan soalan-soalan yang dilemparkan pihak media.

Menurut Norish, Amy telah menerima hadiah sebuah rumah bernilai RM2.5 juta di sebuah kawasan perumahan elit.

Tanpa banyak bicara, Amy hanya mampu tersenyum, lantas mula berkata-kata, “Baru tempah semalam. Kalau boleh saya tak mahu kecoh-kecoh. Lagipun ini pemberian orang, dan saya berterima kasih kepadanya,” akui Amy sambil enggan memberitahu siapakah gerangannya yang menghadiahkan rumah mewah itu kepadanya.

Sunday, June 29, 2008

formula 1 girl


Formula 1 has long been considered the pinnacle of automotive and motorsport technology. Many advancements on road cars, including paddle shifters, traction control and improved tire technology, have come out of the development of these engineering marvels.

Sir Stirling Moss, who drove in 66 Grand Prix races between 1955 and 1961, was an honorary judge at this year's Concours d'Elegance at Pebble Beach. While he was carefully studying the lines and mechanics of this year's competitors, we had a chance to ask Moss, now 77, a few questions about his role in racing and how today's cars have changed.

For one, the sheer number of races in a season was far greater when Sir Moss was racing. In the 1955 season, there were 7 races that counted toward the world championship title, and 16 non-championship races. In Moss' final year, there were 8 championship and 36 non-championship races. Today, F1 drivers only have to compete in 17 races per season.

"Back then we had many more races a year," Moss said. "And we still had time to chase pretty girls."

Current Formula 1 cars are some of the fastest in the world. The 2.4 liter, naturally-aspirated V8 engines are mandated to rev at 19,000 rpm (although they're capable of more) and can reach speeds of nearly 220 miles per hour. But being on the forefront of technology doesn't come cheap. Today's teams spend between $57 million and nearly $420 million on the sport annually.

So what does Moss think of these contemporary carbon-fiber speed demons?

"I think they're just staggering," Sir Moss said. "In the old days, you'd just buckle yourself in. It's quite different now."

Sunday, February 10, 2008